ZINKWERKEN

ZINKWERKEN

WAAROM KIEZEN VOOR ZINKWERKEN – JC CONSTRUCT?

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt. Wat kunnen we juist voor u betekenen? Denk hierbij maar aan hanggoten, waterafvoeren, bakgoten of zelfs de zinken afwerking van uw ramen en deuren.

Zink is een sterk materiaal dat zorgt voor een goede waterdichting. Bij een goede plaatsing door een ervaren vakman kan men rekenen op een lange levensduur en weinig onderhoud. JC Construct heeft een jarenlange ervaring in het plaatsen en herstellen van al uw nodige zinkwerken. Dit met zowel het ‘standaardzink’ als met het moderne ‘antrazink’ (antracietgrijze kleur). Wij nemen elke uitdaging aan van renovatie zinkwerken tot nieuwbouwprojecten.

Kiest u voor JC Construct als uw partner dan kiest u voor kwalitatieve materialen en een professionele aanpak. Wij streven naar een open communicatie waarbij u betrokken wordt in elke stap. Voor ons bent u prioriteit! Wij bieden een service op maat, aan een correcte prijs.

Wilt u graag meer weten of wenst u een vrijblijvende offerte? Contacteer ons.

HULP NODIG MET UW ZINKWERKEN?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

DAKRENOVATIE

 

DAKRENOVATIE

 

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten.

HELLENDE DAKEN

 

HELLENDE DAKEN

 

Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel.

EPDM PLAT DAK

 

EPDM PLAT DAK

 

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze.

TIMMERWERKEN

 

TIMMERWERKEN

 

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

GEVELBEKLEDING

 

GEVELBEKLEDING

 

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning…

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.