GEVELBEKLEDING

GEVELBEKLEDING

WAAROM KIEZEN VOOR GEVELBEKLEDING – JC CONSTRUCT?

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning… En we weten allemaal dat de eerste indruk altijd goed moet zijn. Dus daar beginnen we mee! JC Construct biedt u een ruime keuze aan gevelmaterialen, kleuren en afwerkingsmogelijkheden. Pannen, leien, Trespa, Rockpanel, sidings, hout, hardhout, pvc, noem maar op! Wij bekijken samen met u wat het beste past in de stijl van uw woning of bedrijf.

JC Construct kijkt samen met u op voorhand wat de beste maar ook meest duurzame oplossing is voor uw wensen en behoeften en houdt voortdurend rekening met uw budget. Of het nu gaat om een gevelrenovatie of een nieuwbouwproject… Het maakt niet uit. Wij nemen elke uitdaging met veel plezier aan.

Bij JC Construct wordt kwaliteit hoog in het vaandel gedragen. Wij zorgen dan ook dat dit zichtbaar is in het gebruik van ons materiaal, onze service, afwerking en onze professionele aanpak. Wij hebben een groot oog voor detail en streven naar perfectie in onze afwerking zodat dit ook uitstraalt op het resultaat. Alleen zo kunnen we onze klanttevredenheid garanderen.

Wenst u graag een vrijblijvende offerte? Klik dan hier voor meer informatie.

HULP NODIG MET UW GEVELBEKLEDING?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

DAKRENOVATIE

 

DAKRENOVATIE

 

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten.

HELLENDE DAKEN

 

HELLENDE DAKEN

 

Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel.

EPDM PLAT DAK

 

EPDM PLAT DAK

 

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze.

ZINKWERKEN

 

ZINKWERKEN

 

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt.

TIMMERWERKEN

 

TIMMERWERKEN

 

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.