TIMMERWERKEN

TIMMERWERKEN

WAAROM KIEZEN VOOR TIMMERWERKEN – JC CONSTRUCT?

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

Wat doen we juist? Veel… Heel veel. Van de houten constructie in uw dak tot dakkapellen of koepels, van hellende daken tot platte daken, van een spanten dak tot een gordingen dak. Wij voeren elke gewenste dakconstructie uit! Ook het plaatsen van OSB en andere afwerkingsmethoden voeren wij met alle plezier en uiterste precisie uit.

Wij bespreken samen met u op voorhand wat er juist nodig is om de juiste stabiliteit van uw constructie te bepalen zodat we tot een optimaal resultaat voor uw timmerwerken kunnen komen. Ook de verdere afwerking van uw dak nemen we graag voor onze rekening.

Wij zijn een betrouwbare en ervaren partner. We werken met, en plaatsen enkel kwalitatieve materialen conform de normen zodat u nog vele jaren van het resultaat kan blijven genieten. Door onze jarenlange ervaring weten wij van aanpakken waardoor wij steeds voor de meest geschikte oplossing kiezen.

Wenst u graag meer informatie? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend te contacteren.

HULP NODIG MET UW TIMMERWERKEN?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

DAKRENOVATIE

 

DAKRENOVATIE

 

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten.

HELLENDE DAKEN

 

HELLENDE DAKEN

 

Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel.

EPDM PLAT DAK

 

EPDM PLAT DAK

 

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze.

ZINKWERKEN

 

ZINKWERKEN

 

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt.

GEVELBEKLEDING

 

GEVELBEKLEDING

 

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning…

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.