dakrenovatie

DAKRENOVATIE

WAAROM KIEZEN VOOR DAKRENOVATIE – JC CONSTRUCT?

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten. En dit aan een eerlijke prijs.

Is uw dak toe aan een nieuwe constructie? Of moet er opnieuw geïsoleerd worden? Geen enkel probleem! Wij voeren alle dakwerken uit, van de ruwe constructiewerken, tot de dakbedekking en fijne afwerking van uw dak. We bekijken samen met u op voorhand in welke staat uw dak zich bevindt en kijken voor een oplossing op maat rekening houdend met uw budget. Het is van uiterst belang dat alle werken nauwkeurig worden uitgevoerd om waterschade in de toekomst te vermijden. JC Construct is daarom voor u de ideale partner. Wij hebben oog voor detail en zorgen voor een goede investering.

Wij werken met hoogkwalitatieve materialen en zorgen voor een kwaliteitsvolle service zodat we ook een goed resultaat kunnen garanderen.

Waar kunnen we u juist bij helpen;
• Renovatie van daken
• Herstellingen van lekken in daken
• Herstellen of vervangen van dakpannen
• Vervanging oude dakramen
• Vernieuwen dakconstructie
• Plaatsen van dakbedekking
• Enz.

Heeft u een andere vraag of wenst u meer informatie? Gelieve ons dan te contacteren.

HULP NODIG BIJ UW DAKWERKEN?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

HELLENDE DAKEN

 

HELLENDE DAKEN

 

Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel.

EPDM PLAT DAK

 

EPDM PLAT DAK

 

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze.

ZINKWERKEN

 

ZINKWERKEN

 

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt.

TIMMERWERKEN

 

TIMMERWERKEN

 

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

GEVELBEKLEDING

 

GEVELBEKLEDING

 

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning…

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.