EPDM PLAT DAK

EPDM PLAT DAK

WAAROM KIEZEN VOOR EPDM PLAT DAK – JC CONSTRUCT?

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze. JC Construct is een gecertificeerd plaatser van Resitrix EPDM en werkt steeds met een uiterste nauwkeurigheid die alsook een strakke afwerking garandeert. Voor het isoleren van dit dak werkt JC Construct met kwaliteitsvolle merken zoals Recticel, Unilin, … voor een optimaal resultaat. Wij plaatsen EPDM daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, particulier en professioneel.

Waarom moet u juist kiezen voor EPDM? Simpelweg omdat dit dé dakbedekking is die alles heeft! Een lange levensduur, weinig onderhoud, en dit aan een meer dan betaalbare prijs. Daarnaast is het ook een minder milieubelastend proces om deze kunststof te maken waardoor u op deze manier uw steentje bijdraagt aan het milieu.

Op JC Construct kan u rekenen voor een goede isolatie die voldoet aan de huidige normen en op een uitstekende constructie die de levensduur van uw woning doet verlengen. Met onze kennis en vakmanschap bent u zeker en vast tevreden met uw investering.

Wenst u hierover meer informatie of een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

HULP NODIG MET UW EPDM PLAT DAK?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

DAKRENOVATIE

 

DAKRENOVATIE

 

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten.

HELLENDE DAKEN

 

HELLENDE DAKEN

 

Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel.

ZINKWERKEN

 

ZINKWERKEN

 

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt.

TIMMERWERKEN

 

TIMMERWERKEN

 

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

GEVELBEKLEDING

 

GEVELBEKLEDING

 

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning…

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.