HELLENDE DAKEN

HELLENDE DAKEN

WAAROM KIEZEN VOOR HELLENDE DAKEN – JC CONSTRUCT?

Voor het plaatsen van uw hellende daken bent u bij JC Construct aan het juiste adres. Wij plaatsen nieuwe daken voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en dit particulier als professioneel. Van de houten constructie, tot het isoleren. Van het plaatsen van dakbedekking tot het plaatsen van Velux dakvensters. Wij doen het allemaal voor u. Wij werken enkel met vooruitstrevende merken zoals Wienerberger, Monier, Eternit, enz. Dit om tot een zo goed mogelijk en perfect waterdicht resultaat te komen.

Het hellende dak of zadeldak is de meest gekozen constructie in daken. Het biedt als voordeel dat u de ruimte onder de dakconstructie indien gewenst nog steeds kan gebruiken als bijkomende kamer of opbergruimte. Wij werken vooral met pannen of leien als dakbedekking en helpen u graag om hierin de juiste keuze te maken afhankelijk van de kosten, onderhoud en gewenste stijl van uw woning.

Op JC Construct kan u rekenen voor een goede isolatie die voldoet aan de huidige normen en op een uitstekende constructie die de levensduur van uw woning doet verlengen. Met onze kennis en vakmanschap bent u zeker en vast tevreden met uw investering.

Wenst u hierover meer informatie of een vrijblijvende offerte? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

HULP NODIG MET UW HELLEND DAK?

Vraag je gratis offerte aan!
ANDERE DIENSTEN

DAKRENOVATIE

 

DAKRENOVATIE

 

JC Construct is dé specialist in dakwerken en dakrenovaties, in en rondom Limburg. Met onze expertise proberen wij steeds de meest geschikte en meest duurzame oplossing te vinden voor al onze klanten.

EPDM PLAT DAK

 

EPDM PLAT DAK

 

Wilt u graag dat uw woning of bedrijf een strakke en moderne look uitstraalt? Dan is een plat dak met EPDM als dakbedekking een uitstekende keuze.

ZINKWERKEN

 

ZINKWERKEN

 

JC Construct zorgt voor al uw nodige zinkwerken. Dit is een belangrijk onderdeel in de praktische afwerking van uw woning die ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt.

TIMMERWERKEN

 

TIMMERWERKEN

 

JC Construct is gespecialiseerd in al uw daktimmerwerken. Zowel voor nieuwbouw als renovatieprojecten bieden wij steeds dé beste oplossing. Wij werken steeds met een uiterste nauwkeurigheid zodat we u een duurzaam resultaat kunnen afleveren.

GEVELBEKLEDING

 

GEVELBEKLEDING

 

Wilt u een uniek karakter geven aan uw gevel? Of wilt u uw verkleurde gevel opnieuw opfrissen? JC Construct staat u bij met raad en daad! Uw gevel is het eerste uithangbord van uw bedrijf of woning…

EN MEER..

 

EN MEER..

 

Doorheen de jaren deden wij ook de nodige ervaring op in het maken van carports, tuinhuizen en terrasoverkappingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij ook hier van aanpakken.